Waar sta ik voor
Samen de allerbeste start maken met je baby, jij als moeder en je partner als vader.  

Ongekende en neutrale info
Geef ik over bevallen. Ouders vertellen achteraf blij te zijn dat ze alle mogelijke info hadden en dat er een vast persoon bij hun bevalling was: 100% aanwezig en afgestemd op hen. Ze kijken positief terug op de bevalling. En dat ouders zich gezien en gehoord voelen: daarin zit mijn werkelijke beloning.

Vroeger
Werkte ik van wortels uit de boerengrond trekken tot werken met slachtoffers en hun daders in een TBS kliniek. Wat leerde en leer ik nog veel van anderen: ze zijn een spiegel voor mezelf.

Overijssel, Drenthe, Twente, Friesland, Gelderland
Ik heet Sonja Zantinge. Met mijn man en drie oudere kinderen 🧡 woon ik in Dedemsvaart. Mijn werkgebied is max. 60 autominuten vanaf Dedemsvaart en daarmee kan ik veel plekken in Overijssel, Drenthe en Twente en Friesland en Gelderland bereiken. 

Op mijn eigen bevallingen kijk ik goed terug. We deden ons best met de kennis van toen en zo was het goed. Zou ik nu weer gaan bevallen, dan zou ik zeker de kennis van nu toepassen en nog meer vertrouwen op mijn eigen kunnen en kracht. 

Ik wist niet dat ik zoveel niet wist
De mensen om mij heen, de doula opleiding en de verdiepende cursussen leerden me hoe je meer relaxed kunt bevallen als je je veilig en continu gesteund voelt, meer (zelf)kennis hebt en ontspanningstechnieken kent.

Nu werk ik als doula & docent Relaxed bevallen en als overheidsadviseur bij een flexibele werkgever en blijf leren.

Niets te gek
Mensen zeggen vaak dat ik begin te stralen als ik over het doulaschap praat en ouders zeggen dat niets te gek is om over te praten met mij. 

Zonder oordeel (in mijn allereerste visitekaartje, oplage 500 stuks, stond een spelfout: zonder onderdeel :-)) stem ik op jou af.

 

Ervaring
heb ik met thuis- en ziekenhuisbevallingen, geplande en spoed keizersnedes en bevallingen waarbij het kindje overlijdt. Hierbij werk ik samen met je verloskundige, gynaecoloog en kraamverzorgster.

 

Steeds meer ouders en zorgverleners kennen en vinden mij. Lees hier hun ervaringen.

Wil jij meer weten
Lees dan verder op deze website. 


Groetjes,

Sonja Zantinge